DIAVEL V4

De la 28.008

GARANTIE 24 LUNI
FARA LIMITA DE KM
SERVICE
AUTORIZAT
CONSILIERE
TELEFONICA

Fii îndrăzneț!

Musculos, sportiv, exagerat și elegant în același timp, capabil să atragă atenția în orice context, Diavel V4 sintetizează caracteristici tehnice, dinamice și stilistice deosebite, proprii  motocicletei sport naked și puternicului cruiser.
Performanțele incitante ale motorului V4 Granturismo sunt combinate cu o agilitate și o dinamică surprinzătoare pentru o astfel de motocicletă.

Design inconfundabil. Personalitate unică.

Musculos, murdar, cu „umerii” săi largi și evacuarea cu patru ieșiri vizibile, Diavel V4 este proiectat să transmită îndrăzneală și să nu treacă neobservat. Toate detaliile fac diferența și un design unic și inconfundabil: noile faruri față și spate, suporturile retractabile ale pasagerului, bara de prindere retractabilă din spate.

Vederea frontală reproduce, de asemenea, proporțiile unui fizic suplu și atletic, cu umerii largi și talia subțire și cu vârful sportiv clasic în formă de V. Prizele de aer din partea laterală comunică puterea lui V4 Granturismo, amplificând efectul scenic al prezenței sale din vederea frontală.

Semnătura inconfundabilă Diavel

Motorul a fost întotdeauna în centrul conceptului Diavel, iar la această a treia generație Diavel se confirmă ca un element distinctiv atât de stil, cât și de caracter și performanță.

Prin urmare, designerii Ducati au pornit de la V4 Granturismo, îmbunătățindu-l și făcându-l protagonist, apoi au dezvoltat toate celelalte elemente care contribuie la designul Diavel pentru a-și păstra intacte unicitatea și recunoașterea , reușind să uimească din nou.

Golește
Vezi coșul