Panigale V4 SP

40.215

GARANTIE 24 LUNI
FARA LIMITA DE KM
SERVICE
AUTORIZAT
CONSILIERE
TELEFONICA

Noul Panigale V4 SP2

The Ultimate Racetrack Machine

Ducati extinde familia Panigale V4 prin introducerea noii versiuni numerotate Panigale V4 SP , care certifică revenirea după mulți ani a inițialelor „SP” (Sport Production) pe carenajul unei motociclete super sportive Ducati.

Introdusă pentru prima dată pe legendarul Ducati 851, această abreviere a identificat versiunile care au stat la baza dezvoltării motocicletelor de curse utilizate în Campionatul de producție sportivă, precursorul actualului Superstock.

Chiar și astăzi, în Ducati, acronimul „SP” este folosit pentru a recunoaște o motocicletă de producție cu echipamente tehnice specifice care o fac mai rapidă pe pistă.

Panigale V4 SP2 este modelul de vârf pentru motocicletele super sport Ducati: o versiune specială, captivantă pentru pilotaj pe pistă, mai intuitivă și mai puțin obositoare pentru biker-ii neprofesioniști.

Panigale V4 SP2 se caracterizează prin imaginea specială „Winter Test” , în care negrul mat al carenelor este combinat cu finisajul din carbon mat al jantelor și aripilor, contrastând cu accentele de roșu aprins și strălucirea aluminiului periat.

Panigale V4 SP2

Datorită echipamentului său tehnic, noul Panigale V4 SP este motocicleta ideală pentru amatorul care dorește să intre pe pistă și să fie foarte rapid. Motocicleta este ușor de condus și necesită puțin efort fizic, indiferent de abilitățile de pilotaj. Calitatea motocicletei la frânare este extraordinară, la fel și ușurința de a lua curbele  Un pilot amator de pe „SP” va fi mai rapid decât dacă ar călători pe versiunea „R” mai solicitantă.

Vezi coșul

Descriere